HÄLSA

Följ kroppsförändringar allteftersom klienters kroppar svarar på träningsprogram och näringsriktlinjer, för bästa möjliga resultat av behandling
 

Övervaka hälsorisker

Extrahera kroppsmått, kroppsform och kroppsfettkomposition som är relevant för dina klienter eller patienternas framsteg. Upptäck hälsorisker jämfört med andra av samma kön och åldersgrupp. Behandla ätstörningar och fetma genom att spåra framsteg gjorda hemma med hjälp av noggranna mätningar, och följ upp på behandlingsplanen.

Följ kroppsändringar

Övervaka att träningsprogram fungerar genom att se exakt var kroppsmått och fettkomposition förändras. Följ klientens fitness framsteg genom monitera deras kroppsförändringar med exakta 3D- kroppsmätningar. Detta gör det möjligt att snabbt visa på resultat från den tid och energi de spenderat för att nå sitt mål.

Enkel, självbetjäningsskanning

Klienter kan skanna sig, var som helst, när som helst och få ett digitalt Kropps-ID inom en minut. Låt kunden behålla sitt personliga utrymme och slippa intim mätning med måttband genom att erbjuda en mobil lösning, tillgänglig från komforten i deras egna hem.

KONTAKTA OSS